Home » Reviews » Compleet Anti Cellulite Pakket Review

Compleet Anti Cellulite Pakket Review

Leestijd: 5 minuten

Cellulite, ofwel een sinaasappelhuid, is voor vele vrouwen een bron van schaamte. Je voelt je niet lekker in je vel, minder sexy en daardoor minder zelfverzekerd. Heb je verschillende dure producten en behandelingen geprobeerd maar zonder resultaat? Ben je het zware sporten en extreme diëten zat? Dan ben je waarschijnlijk het Compleet Anti Cellulite Pakket van Mona Poestra tegen gekomen. En nu wil je weten of dit pakket je geld en tijd waard is. In deze review zullen we je vertellen waar het pakket uit bestaat en of het je brengt wat het belooft, binnen 30 dagen je cellulite kwijt.

Wat is cellulite

cellulitisCellulite is wat we in de volksmond de sinaasappelhuid noemen en waardoor de huid er minder strak en jong uitziet. Ondanks dat cellulite geen gevaar voor de gezondheid is, voelen veel vrouwen zich onzeker door deze aandoening en durven zich niet meer in hun bikini of strakke kleding te tonen. De oorzaak van de sinaasappelhuid is de ongelijkmatige verdeling van het vet onder de huid is. Cellulite heeft niets te maken met te veel vet, maar met de ongelijke ophoping daarvan. Deze vetophopingen verstoren het bindweefsel en daardoor uiterlijk van de huid. Je ziet dan bobbels en putjes. De ongelijkmatige ophoping ontstaat door een slechte doorbloeding onder de huid en een verminderde lymfecirculatie. Als deze doorstroming verzwakt, worden de afvalstoffen en het vet niet meer goed afgevoerd en blijven onder de huid zitten. Als je cellulite niet vroegtijdig aanpakt, verergert het proces omdat de vetcellen steeds meer het vet en het lymfevocht opnemen dat niet meer weg kan.

De oorzaken van cellulite

Hoewel vaak genoemd, verergeren roken, overgewicht en weinig beweging bestaande cellulite wel maar veroorzaken ze het niet. Ook slanke vrouwen kunnen bijvoorbeeld cellulite hebben. Als dat niet de oorzaak is, wat is het dan wel? Uit onderzoek zijn er een paar dingen gebleken.

Een disbalans in de hormoonhuishouding Hormonen hebben invloed op de vetcellen onder de huid en een disbalans kan de oorzaak zijn van ophopingen.

Erfelijkheid Als je moeder er last van heeft, kun je er ook last van krijgen.

De dikte van de huid en vetweefsel Deze zijn bepalend voor de doorbloeding en de hoeveelheid vetcellen waar de vet kan ophopen.

De hoeveelheid gifstoffen in lichaam Als je te veel gifstoffen in je lichaam hebt, slaat je lichaam die op in de vetcellen.

Wie is Mona Poelstra

Mona Poelstra biedt haar Compleet Anti Cellulite Pakket aan via de webpagina livegood.nl. Livegood is uitgever van meerdere digitale producten, gemaakt door professionele auteurs. Je vindt er bijvoorbeeld ook het anti acne pakket. Livegood staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, de naam Mona is waarschijnlijk een pseudoniem, omdat we over haar niets kunnen vinden online. Het gebeurt wel vaker dat schrijvers hun echte naam niet willen gebruiken, het gaat immers om de kwaliteit van het product.

Voor wie is het pakket geschikt

Het Compleet Anti Cellulite Pakket is met name gericht op vrouwen die cellulite hebben en daar last van ondervinden. Als je de moeite wilt nemen om de oefeningen te volgen en je voedingspatroon wilt veranderen voor een positief resultaat, dan is dit systeem iets voor jou. Je moet het programma stap voor stap volgen en inpassen in je leven, zeker voor de eerste maand, maar daarna moet je ook langdurige veranderingen in je levensstijl willen doorvoeren. Mannen kunnen ook profijt van hebben van dit programma, maar moeten de vele tips en adviezen voor vrouwen voor lief nemen.

Waaruit bestaat het pakket

Compleet Anti Cellulite PakketHet Compleet Anti Cellulite Pakket bestaat uit verschillende onderdelen die je helpen naar een succesvol resultaat. Het pakket krijg je via de mail. Het is een digitaal pakket waardoor je direct aan de slag kan en het op meerdere apparaten kunt gebruiken. Handig voor bijvoorbeeld in de sportschool of de supermarkt. Zo heb je altijd de juiste schema’s bij de hand. De onderdelen die je krijgt zijn:

  • Nooit meer Cellulitis Target systeem. Dit is het stap-voor-stap systeem dat je moet volgen en wat de oorzaak van cellulite bij de wortel aanpakt. Om dit systeem draait het hele pakket.
  • Het persoonlijke anti Cellulitis schema. Hierin vind je duidelijke schema’s mer wanneer je wat moet doen en hoe je het systeem integreert in leven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld sportschema’s en recepten met minder koolhydraten.
  • Het Anti Cellulitis Cardio Programma. Het probleem met cardio is dat als je de verkeerde oefeningen doet, je juist cellulite krijgt. In dit onderdeel vind je de cardio-oefeningen die je juist helpen van de cellulite af te komen.
  • Het Voor Altijd Weg Onderhoud Schema. Na het Target systeem gevolgd te hebben wil je natuurlijk dat de cellulite wegblijft. In dit simpele schema krijg je tips voor een langer termijn aanpak.
  • Een Levenslang Privé Abonnement. Elke maand krijg je een e-mail met tips en trucs over cellulite maar ook andere probleemgebieden van het vrouwelijk lichaam.

De bonussen

Een goed product geeft je ook een bonus bij aankoop. Bij het Compleet Anti Cellulite Pakket krijg je er twee. Het Platte Buik In 10 Minuten, een unieke methode voor het kwijtraken van buikvet en het Super Strakke Bovenarmen, een eenvoudig programma voor strakkere en gespierde armen in 2 weken

Krijg je wat wordt belooft

Mona belooft je dat je binnen 30 dagen van je cellulite af bent. De cellulite verminderd met dit programma niet, je raakt het volgens haar zelfs helemaal kwijt. Met een programma als deze is het resultaat natuurlijk afhankelijk van hoeveel jij je er voor wilt inzetten. Deze stevige belofte kan waarheid worden als je de moeite wilt doen, de oefeningen volgt en de verandering in je voedingspatroon doorvoert. Mona geeft je een stap-voor-stap programma dat 100% natuurlijk is en geen dure middeltjes gebruikt. Daarnaast is dit uitgebreide programma ook goed voor je algemene gezondheid en fitheid. Je krijgt naast de schema’s ook duidelijke en kwalitatief goede informatie over cellulite en hoe je het nog meer kan aanpakken.

Meningen van derden

Online hebben we niet veel ervaringen van derden gevonden. De meest uitgesproken reviews staan op de webpagina van Livegood.

Onze eindconclusie

Voor de 37 euro die je betaalt voor Compleet Anti Cellulite Pakket krijg je een mooi uitgevoerd en uitgebreid pakket die je zeker helpt van je cellulite af te komen. Het stap-voor-stap programma is makkelijk te volgen en als je niet tevreden bent met het resultaat geeft Livegood je een 30 dagen niet goed geld terug garantie. De bonussen zijn een mooie aanvulling op een al heel compleet pakket, waardoor je ook andere probleemgebieden kunt aanpakken. Het programma is speciaal voor vrouwen, waardoor het lidmaatschap zich dan ook vooral focust op de uitdagingen op het gebied van het lichaam en de huid van vrouwen. Het Compleet Anti Cellulite Pakket is met de 37 euro veel goedkoper dan de meeste behandelingen en magische middeltjes die het internet je verkoopt. Ondanks dat het je wel energie, tijd en toewijding kost, is het naar ons inziens een van de meest realistische en goedkoopste manieren om van je cellulite af te komen.

Update: Het Anti Cellulite Pakket is momenteel niet meer leverbaar. In plaats daarvan kun je ook een Body Butter gebruiken.

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie

error: Content is protected !!