Duitse Herder handboek review

Leestijd: 6 minuten

Zoek jij een slimme en trouwe viervoeter en denk je aan een Duitse herder? Of word je door jouw Duitse herder elke morgen uitgelaten? Dan ben je waarschijnlijk het Duitse herder handboek van Guus Jansen tegengekomen. In deze review bespreken we waar het e-boek uit bestaat, welke bonussen je krijgt en geven we je ons eerlijke oordeel, zodat jij zeker weet of dit e-boek jouw geld waard is of niet.

Wat is een Duitse herder

Duitse HerderDe Duitse herder is van oudsher een hond die gebruikt wordt om vee te hoeden en te bewaken. Het is een echte werkhond, die tegenwoordig ook ingezet wordt bij de politie of als hulphond. De Duitse herder wordt ook wel de huiswolf genoemd en is een slimme hond die, mits goed opgevoed, een trouw en aanhankelijk huisdier is. Deze harde werkers hebben als huishond een speciale aanpak nodig en daar zou het Duitse herder handboek van Guus Jansen heel goed bij van pas kunnen komen.

Voor wie is het Duitse Herder handboek

Het Duitse herder handboek is geschreven voor mensen die er aan denken om een Duitse herdershond in huis te halen en daarover eerst informatie zoeken. Maar ook als je al een puppy in huis hebt en de opvoeding graag goed wil aanpakken, zodat je hond een gelukkig en gezond dier is en blijft, vind je in deze handleiding wat je zoekt. Heb je een oudere herder met gedragsproblemen, of heb je een Duitse herder uit het asiel gehaald en wil je alsnog met de opvoeding aan de slag, dan geeft dit e-boek je ook voldoende tips en trucs om aan de slag te gaan.

Wie is Guus Jansen

Guus JansenOp de website geeft Guus aan al meer dan 25 jaar ervaring te hebben met het trainen en opvoeden van Duitse herders. In het e-boek geeft hij aan daar vanaf de jaren 80 al mee bezig te zijn. Hij zegt veel gelezen en onderzocht te hebben, omdat de algemene richtlijnen bij een herder niet werkten. Na trainingen te hebben gevolgd en tactieken te hebben geprobeerd en toegepast, besloot hij alles in een e-boek bij elkaar te zetten en zo meer mensen, en vooral honden, te helpen zodat de aanschaf van een Duitse herder niet meer op een teleurstelling hoeft uit te lopen.

Maar als we een zoektocht starten op het internet, naar wie Guus is, komen we niet zoveel tegen. Guus is waarschijnlijk een pseudoniem. Als we de website van Guus verder uitpluizen komen we de naam van de uitgever Blue Sky Marketing tegen. Deze uitgever heeft al meerdere boeken over honden uitgegeven, zoals het handboek voor de labrador. Ondanks dat ze kiezen voor anonimiteit van hun schrijvers en hun bedrijf, zetten ze wel hun bedrijfsinfo op de website.

Wat krijg je van Guus in de bus

Het e-boek is een uitgebreide handleiding, die alle aspecten van een Duitse herder behandeld. Het bestaat uit 9 hoofdstukken die je stap voor stap alles vertellen wat je moet weten voor het goed opvoeden van een herdershond, zodat jij, je familie en de hond een gelukkig en lang leven samen hebben. De hoofdstukken zijn als volgt

 • Hoofdstuk 1 Inleiding
 • Hoofdstuk 2 De geschiedenis van de Duitse herdershond
 • Hoofdstuk 3 Op zoek naar de ideale Duitse herdershond
 • Hoofdstuk 4 Een Duitse herdershond als herplaatser
 • Hoofdstuk 5 De voeding van de Duitse herdershond
 • Hoofdstuk 6 Een veilige thuis voor je Duitse herdershond
 • Hoofdstuk 7 Jouw Duitse herdershond trainen
 • Hoofdstuk 8 De verzorging van je Duitse herdershond
 • Hoofdstuk 9 De meest voorkomende gezondheidsproblemen en hoe je die kunt voorkomen

Bonussen

duitse herder bonussen
Op het moment van schrijven krijg je er bij de aankoop van de handleiding als introductie aanbieding ook nog 5 bonussen gratis bij. Zeker bij e-boeken hoort tegenwoordig wel goed aanbod met extra’s. De extra’s die je bij het e-boek krijgt zijn:

 • De perfecte Duitse herder. Dit is een e-boek van 21 pagina’s met 101 korte tips en trucs voor het verbeteren van het gedrag van je herdershond. Per categorie beschrijft Guus wat je kan doen om het probleemgedrag van je Duitse herder voor altijd op te lossen.
 • Je Duitse herder laten komen op commando. Dit e-boek van 15 pagina’s leert je in 8 stappen hoe je je hond zover krijgt dat hij naar je toekomt als je hem of haar roept.
 • Honden training geheimen. Duitse herders hebben zo hun geheimen, is dit e-boek vind je 33 pagina’s speciaal over de training van de Duiste herder. Ontdek de tips en trucs professionele hondentrainers.
 • Tips voor de verzorging en training van je puppy. Dit 21 pagina’s tellende e-boek geeft je onmisbare informatie speciaal over de opvoeding van een Duitse herder puppy.
 • Levenslange updates. Als het e-boek een update krijgt, dan ben jij de eerste die het hoort. Je krijgt automatisch de nieuwe hoofdstukken naar je toegezonden.

Krijg je waar voor je geld

Guus belooft je tips, trucs en technieken om van je Duitse herder een gelukkige en gehoorzame hond te maken. Hij gaat daarbij uit van de positieve methode, zodat jij op een verantwoorde manier je hond opvoedt en verzorgt. En hij belooft je een snelle methode, met snel resultaat. Maar komt hij dat ook na? Na bestelling krijg je een link naar een downloadpagina, waar je het e-boek en de bonussen kunt downloaden. Deze PDF-bestanden kun je openen op verschillende apparaten, zodat je de informatie altijd bij de hand hebt. Tijdens je boswandeling kun je zo controleren of je een tip wel goed uitvoert bijvoorbeeld.

Het e-boek van 113 bladzijden geeft je heel veel informatie dat gelukkig duidelijk is ingedeeld, zodat jij het stap voor stap kan volgen. Het materiaal ziet er mooi en verzorgd uit, bestaat uit heel veel tekst en weinig foto’s, maar door een duidelijke indeling in kopjes verdwaal je niet in de berg informatie. Je vindt makkelijk wat jij zoekt. Is het een snelle methode? Dat is afhankelijk van meerdere factoren, jouw geduld, de hond zijn verleden en de tijd die jullie er samen insteken. Omdat je het e-boek direct in je mailbox krijgt, kun je meteen aan de slag. Wat je wel en niet moet doen, wordt je gemakkelijk en in begrijpelijke taal uitgelegd.

Wat zeggen anderen over het Duitse Herder Handboek

Op het internet vonden we niet heel veel reviews over specifiek dit handboek van Blue Sky Marketing. Toch lezen we veel positieve opmerkingen over de andere boeken die ze hebben geschreven. Het contact met Blue Sky Marketing is vlot, ze reageren snel op je vragen, wat zeker goed vertrouwen wekt.

Ons eindoordeel

Duitse Herder HandboekHet hele pakket met bonussen kost je een kleine 37 euro. Daarmee haal je een hele hoop informatie in huis, die je anders moeilijk op het internet kan vinden. Je hebt alles in een keer bij de hand, klaar voor nog een kleine check voor je met je hond de deur uit gaat.

Veel van de tips zijn direct toepasbaar en vereisen maar een kleine aanpassing in jouw, gedachten, je houding en je gedrag. Daarmee staat of valt ook dit handboek. Als jij de tips en trucs laat versloffen, dan verminder je ook de kans op een goed resultaat. Veel van wat je leert, is common sense, maar je moet er wel mee aan de slag.

Het fijne is dat de handleiding is geschreven vanuit Guus zijn ervaringen, dus ook zijn fouten, waardoor je als lezer niet dom voelt. Ook verlevendigt hij veel theorie met duidelijke praktijkvoorbeelden.
De bonussen zijn een echte toevoeging aan het product. Waar het e-boek je alle informatie geeft, geven de bonussen je de handvatten om die informatie in praktijk te brengen.

Ook als je nog geen hond hebt aangeschaft, is het e-boek een bron van informatie over de keuze van de hond, de aanschaf bij de fokker en het ophalen van een nieuwe kameraad. Dit deel geeft je veel tips, waardoor je zeker bent de juiste keuze te maken en wel of niet voor de aanschaf van een Duitse herder te gaan.

Ondanks dat Blue Sky Marketing een beetje een ondoorzichtig bedrijf is, geven ze wel een 60 dagen niet goed geld terug garantie, waarbij je zonder vragen of opmerkingen je geld gewoon terugkrijgt. Maar of je daarvan gebruik wilt maken is de vraag, voor 37 euro krijg je waarschijnlijk maar 1 sessie bij een hondentrainer, terwijl je met dit boek voor die prijs alle tips en trucs in je broekzak hebt zitten.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in het Duitse Herder handboek?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 96,75 Tijdelijk € 37,00
Product: Het Duitse Herder handboek
Schrijver: Guus Jansen

Veelgestelde vragen

Kan in dit boek ook gebruiken als ik nog geen hond heb?

Ook als je nog geen hond hebt aangeschaft, is het e-boek een bron van informatie over de keuze van de hond, de aanschaf bij de fokker en het ophalen van een nieuwe kameraad.

Kan ik de tips in dit boek direct toepassen?

Veel van de tips zijn direct toepasbaar en vereisen maar een kleine aanpassing in jouw, gedachten, je houding en je gedrag.

Wat krijg ik nog meer bij het boek?

Je krijgt 4 extra e-books er bij en levenslange updates.

Kan in het Duitse Herder Handboek met korting kopen?

Ja dat kan via de aanbieding op onze site.

Duitse Herder handboek

€ 37,-
9.4

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.5/10

Support

9.0/10

Voordelen

 • Veel informatie die online niet te vinden is
 • Nu met 5 gratis bonussen
 • De tips zijn direct toepasbaar

Nadelen

 • Geen fysiek boek, alleen digitaal

Deel dit artikel op social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!