Home » Reviews » Nooit Meer Acne Methode Review

Nooit Meer Acne Methode Review

Leestijd: 5 minuten

Je bent al jaren opzoek naar een goed middel tegen je acne, maar hebt die niet gevonden. Je bent de jarenlange schaamte en pijn zat en nu wil je weten of de Nooit Meer Acne Methode van Phillip Costa doet wat het belooft. Wij hebben deze methode bekeken en verschillende reviews doorgepluisd, zodat jij een bewuste keuze kunt maken en ontdekken of de Nooit Meer Acne Methode iets voor jou is.

Wat is acne

acneAcne is de wetenschappelijke naam voor jeugdpuistjes, de mee-eters en onderhuidse ontstekingen die we allemaal wel in onze jeugdjaren hebben gehad. Ze ontstaan met name in de nek, op de borst, de rug en het gezicht. Acne komt vooral voor bij jonge mannen en op wat latere leeftijd pas bij vrouwen. Bij een onjuiste behandeling blijven er littekens achter en bij een enkeling ontwikkelt zich conglobata, een zware vorm van acne met grote abcessen en bobbels onder de huid.

Waardoor ontstaat acne

Acne is een aandoening van de talgklieren. Talgklieren zorgen voor de vochthuishouding van je huid en beschermen de huid tegen indringers als vuil en schimmels. Acne wordt over het algemeen veroorzaakt door een drietal factoren.

  • Hormonen in disbalans, waardoor er meer en dikkere talg geproduceerd wordt.
  • Verstopte afvoerkanaaltjes van de talgklieren, meestal doordat huidschilfertjes zich in het kanaaltje samenklonteren. Hierdoor ontstaan onder andere mee-eters.
  • Bacteriën in de talgklieren die de wand van het afvoerkanaal beschadigen. Hierdoor krijg je onderhuidse ontstekingen, omdat door de beschadiging het kanaaltje kan knappen. Het talg komt dan onder de omringende huid terecht.

Wie is Phillip Costa

Phillip heeft zelf jaren last gehad van acne. Ondanks dat hij vele producten en dure middeltjes heeft geprobeerd verdween de acne daarmee niet. Na een bezoek bij een dure dermatoloog die hem van alles voorschreef wat geen effect had, is hij zelf op onderzoek uit gegaan. Hij las elk brokje informatie over acne, de huid en hoe deze reageert op wat er in je lichaam gebeurt, die hij maar kon vinden.

Samen met de tips die hij haalde uit gesprekken met artsen, voedingsdeskundigen en homeopaten heeft Phillip zijn eigen methode ontwikkeld. In eerste instantie voor zichzelf, maar nadat hij het blijvende effect ervan ervaren heeft, wil hij deze simpele methode graag met andere acne slachtoffers delen. Zijn verhaal kun je op zijn webpagina livegood.nl lezen. Daar kun je ook contact met hem opnemen, waarna hij snel een reactie op je vragen geeft. Hij is een van de betere ervaringsdeskundigen op dit gebied en maakt een voor ons betrouwbare indruk.

Voor wie is de Nooit Meer Acne Methode

Nooit Meer Acne MethodeHeb je last van chronische acne, voel je schaamte en pijn door deze aandoening dan is de Nooit Meer Acne Methode geschreven voor jou. Heb je jarenlang met medicijnen geprobeerd van je acne af te komen en ben je opzoek naar een alternatieve manier, dan is deze 100% natuurlijke methode een goede keuze. Ben je van plan alle tips en de stap voor stap beschreven instructies te volgen dan is dit e-boek voor jou goud waard.

Waar bestaat de methode uit

Op de webpagina van Phillip vind je geen duidelijke beschrijving van wat er in het pakket zit, maar als hij dat zou doen dan hoef je het e-boek niet meer te kopen. Daarom vertellen we je hier wat er gebeurt nadat je het pakket hebt gekocht. Je krijgt per e-mail een e-boek in de vorm van een PDF. In iets meer dan 30 pagina’s geeft Phillip je stap voor stap de instructies waarmee je de acne kan verminderen. Ze zijn makkelijk te volgen en in te passen in je leven. Daarnaast krijg je veel informatie over de verschillende soorten acne die er zijn, over de werking van de huid en de gevolgen van onder andere voeding op je huid. Je komt veel beter beslagen ten ijs in de strijd tegen acne.

Krijg je wat Phillip belooft

Op zijn pagina belooft Phillip dat je nooit meer acne zult hebben, dat je er zelfs binnen 4 dagen vanaf kan zijn en dat je zonder veel geld uit te geven een mooie, gladde huid krijgt met minder littekens. Je krijgt zonder zalfjes en andere dure middeltjes gegarandeerd een schone, frisse en gladde huid. Je huid gaat er binnen enkele dagen al gezond uit ziet en is na een paar dagen blijvend acnevrij. Na de aankoop krijg je het e-boek via de mail toegezonden zodat je direct aan de slag kan. De Nooit Meer Acne Methode is een 100% natuurlijke methode, maar staat of valt met jouw motivatie. Als je de stappen nauwkeurig volgt ben je verzekerd van een blijvend resultaat.

Meningen van derden

Op de op website van Phillip vind je een aantal positieve ervaringen met zijn methode, maar ook online zijn er reviews te vinden van mensen die de methode hebben geprobeerd. De reviews die we hebben gevonden zijn allemaal positief en met snelle resultaten.

Onze eindconclusie

De Nooit Meer Acne Methode is mooi vormgeven en van hoge kwaliteit. De methode is goed doordacht en in elkaar gezet. Er is duidelijk aandacht en tijd in de samenstelling van dit boek gaan zitten. De instructies zijn stap voor stap uitgelegd, duidelijk en makkelijk te volgen. Phillip geeft je een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Maar de 27 euro die je betaalt is goedkoper dan een bezoekje aan de dermatoloog of dokter, die in de meeste gevallen niet een effect hebben.

Wat ons opviel, is dat er op de website van Phillip niet duidelijk beschreven wordt wat je krijgt, hoe het stappenplan in elkaar zit en waarop zijn methode gebaseerd is. We snappen dat hij zijn methode niet wil verklappen voorafgaande de verkoop, maar dit kan je zeker onzeker maken over het product.

Uit reviews maken wij op dat niet voor iedereen de acne in 4 dagen weg is, maar dat ze wel na de eerste dag al grote veranderingen zien. Het resultaat ligt wel grotendeels in jouw handen. Je krijgt van Phillip alle informatie, maar jij moet wel zelf gemotiveerd zijn om de aangegeven stappen, tips en aanpassingen door te voeren in je leven.

Al met al krijg je een goede in elkaar gezette methode en een grote hoeveelheid info die je niet zomaar overal online kan vinden. We vinden de 27 euro dan ook een bijzonder lage prijs voor wat je krijgt en daarom zeker het proberen waard. En wie weet denk je achteraf, waarom heb ik dit niet eerder geprobeerd?

Update: De Nooit Meer Acne Methode is momenteel niet meer leverbaar maar er is wel een soortgelijk product waarmee je van je puistjes afkomt, dit heet Leven zonder acne. Over Leven zonder acne heb ik ook een review geschreven, klik op onderstaande knop om die te lezen.

Klik hier voor mijn Leven zonder acne review

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie