Home » Reviews » Reverta Anti-Aging crème Review

Reverta Anti-Aging crème Review

Leestijd: 5 minuten

Ben je het ook zat om dure antirimpelcrèmes te kopen, die je de hemel beloven maar een minimaal resultaat hebben? Heb je al veel geld uitgegeven aan speciale crèmes voor de huid rond de ogen, mond en nek? En is een botox je een stap te ver? Dan is de Reverta Anti-Aging crème wel eens de oplossing voor jou. In deze review bespreken we wie deze crème maakt en waarom, welke stoffen er inzitten en natuurlijk of Reverta met zijn Anti-Aging crème de beloftes op de website nakomt.

De 10 tekenen van huidveroudering

antirimpelcremeAls je ouder wordt, gaat de celdeling in je lichaam langzamer. Zo ook in je huid. Oude cellen worden minder snel vervangen en laten moeilijker los, waardoor je huid er dof en grauw uit gaat zien. Daarnaast maakt de huid minder collageen aan en gaat de huid er slapper en vlekkiger uitzien. Je krijgt meer lijntjes en oneffenheden in je gezicht. Daarnaast worden er minder antioxidanten aangemaakt, een van de belangrijkste stoffen tegen huidveroudering. Er zijn 10 bekende tekenen van huidveroudering die verschillende crèmes proberen aan te pakken.

  • Rimpels op het voorhoofd en rond de mond
  • Fijne lijntjes zoals kraaienpootjes rond de ogen
  • Vergrote poriën
  • Donkere kringen onder de ogen
  • Een doffe huid
  • Een droge huid
  • Ouderdoms- en pigmentvlekken
  • Verslapping van de huid
  • Verlies van elasticiteit
  • Oneffenheden

Hoe snel en hoe veel je van deze tekenen zult krijgen is afhankelijk van onder andere erfelijkheid, in welke omgeving je woont, de luchtkwaliteit van waar je leeft en de levensstijl die je aanhoudt.

Wie maakt Reverta Anti-Aging crème

Een biochemicus uit Pennsylvania in de USA ergerde zich aan de anti-aging crèmes die zijn bazen ontwikkelden, omdat hij zag dat die eigenlijk niets deden door de minimale hoeveelheden werkzame stoffen. De crèmes zaten ook nog eens vol parabenen die juist slecht zijn voor de huid. Hij besloot het heft in eigen hand te nemen en na jaren van onderzoek, samenwerking met experts en tests van verschillende prototypes vond hij de beste ingrediënten voor de perfecte anti-aging crème. De 19 natuurlijke en werkzame stoffen gebruikte hij in de juiste verhoudingen tot elkaar en creëerde zo een crème die wel werkte. De grote farmaceutische bedrijven en dure merken wilde zijn crème niet verkopen en dus besloot hij de crème in eigen beheer te laten produceren in een van de hypermoderne productiefaciliteiten in Amerika.

Voor wie is deze crème

Personen die er graag jonger uit willen zien en de leugens van de farmaceutische industrie en bekende merken zat zijn, maar een botox niet zien zitten, zullen zeker de Reverta Anti-Aging crème eens moeten proberen. De biochemicus heeft zijn crème op alle mogelijke personen, tussen de 30 en 70 jaar getest. Daar kwam uit dat de crème bruikbaar is voor mannen en vrouwen, met verschillende huidtypes. Ook mensen met een gevoelige huid kunnen de ze crème veilig gebruiken.

Wat belooft Reverta

De makers van de Reverta Anti-Aging crème beloven dat je binnen 2 weken al een zichtbaar verschil in de elasticiteit van je huid ziet. Ze beloven je een jonger uiterlijk en een strakkere huid doordat de crème alle 10 tekenen van huidveroudering aanpakt. Daarom noemen ze het niet alleen een antirimpelcrème maar een Anti-Aging crème, die alles in een is. Je kunt het gebruiken als een oogcrème of als dag- en nachtcrème. De crème bevat 19 ingrediënten in de werkzame hoeveelheid die absoluut een positief resultaat geven. Je krijgt binnen twee weken de lichte, natuurlijke kleur van je huid terug en een vermindering van je rimpels. En dat met alleen maar natuurlijke ingrediënten, de crème bevat namelijk geen parabenen, alcohol, minerale oliën, siliconen of parfum en wordt aangeboden als een goed en 100% veilig alternatief voor botox.

Krijg je waar voor je geld

Reverta anti-aging cremeIn de Reverta anti aging crème zitten 19 verschillende ingrediënten die elk op zich zijn positieve werking op de huid hebben bewezen. Een aantal zijn bekent en zelfs hot in de anti-aging wereld. Gecombineerd versterken deze stoffen elkaars werking en heb je de beste ingrediënten vanuit de markt in één tube. De nieuwste ingrediënten op het gebied van anti-aging die in deze crème zitten zijn: Argireline, hyaluronzuur, haloxyl en Marien collageen met DMAE. Verder bevat de crème ook het co-enzym Q10 en de vitamines A, B, C, E. De antioxidanten komen uit druivenpitten met resveratrol, groene thee, granaatappel, echinacea, kiwizaad en pompoenzaad. En de gebruikte oliën zijn natuurlijk en hydraterend, zonder een laagje vet op je huid achter te laten. Reverta koos voor een combinatie van shea butter, jojoba-olie, olijfolie, druivenpitolie en kiwizaadolie. Deze indrukwekkende ingrediëntenlijst is wat ons betreft een verademing op het gebied van anti-anging producten. De crème is natuurlijk en zit bomvol stoffen, die in verschillende studies hun werkzaamheid hebben bewezen.

Meningen van derden

Op de website van Reverta vind je vele positieve beoordelingen over deze crème. Ook bij een verdere zoektocht op het internet vonden we positieve reviews en ervaringen van derden. Over het algemeen zijn ze allemaal zeer positief en geven ze aan al binnen twee weken resultaat in kleur, frisheid en elasticiteit van de huid te ervaren. Na langer gebruik blijkt de crème ook zeker de rimpels te verminderen. Velen geven aan dat ze na een aantal weken van anderen te horen kregen dat ze hun er zoveel beter uit zagen zien, strakkere huid, stralender en jonger.

Onze eindconclusie

Je krijgt na bestelling binnen enkele dagen een tube van 60 ml met de Reverta Anti-Aging crème toegestuurd. Deze hoeveelheid is goed voor 2 tot 3 maanden. Je betaalt dan wel 57 euro, maar je krijgt daarvoor 3 crèmes in één. Een goede prijs dus, voor een Anti-Aging crème die, als een van de weinige, alle werkende, natuurlijke ingrediënten in de juiste werkzame hoeveelheid combineert. De basis van natuurlijke oliën die goed hydrateren, een bom aan antioxidanten en de vele vitamines overtuigen ons dermate dat we deze crème zeker kunnen aanbevelen. Helaas zat bij de tube geen bijsluiter met ingrediënten, wat voor mensen met allergieën lastig is, maar op de website van Reverta is alle informatie te vinden, zodat je voor de aankoop een goede overweging kunt maken. De producenten van de Reverta Anti-Aging crème zijn dermate overtuigd van hun product dat ze een 3 maanden niet goed geld terug garantie geven. Je krijgt je geld terug door alleen maar een aangebroken tube terug te sturen. Daarmee zijn wij ook overtuigd van deze crème. Want zeg nou zelf, welk bekend merk van anti-aging crèmes zet dat op hun verpakking?

Update: De Reverta Anti-Aging crème is momenteel niet via ons leverbaar, we hebben wel vervangende producten die minstens net zo goed zijn.

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie

error: Content is protected !!