Home » Persoonlijke ontwikkeling en Ontspanning » Review Puur Mindset Academy

Review Puur Mindset Academy

Leestijd: 6 minuten

We staan vandaag de dag steeds meer onder druk. Invloeden van buitenaf waar we geen vat op hebben spelen daarbij vaak een rol. Stress op het werk, zorgen over gezondheid en het milieu, een onzekere toekomst. De coronacrisis waar Nederland in 2020 mee te maken kreeg maakte dat nog eens extra duidelijk. In een depressie of burn-out terechtkomen kan iedereen overkomen, ook degenen die altijd roepen dat overspannen raken voor watjes is en dat het hen zeker niet gaat gebeuren. Als jij ook het idee hebt dat je vastloopt kan het e-book Word een betere versie van jezelf van Jerik van Nuenen van de Puur Mindset Academy een handige leidraad zijn om je leven weer op de rit te krijgen en ook te houden.

Even voorstellen: Jerik van Nuenen

Puur Mindset Academy Jerik van NuenenDe schrijver van Word een betere versie van jezelf is een onvervalste gezellige Brabander. Jerik werd geboren in 1981 en joeg zijn droom na: DJ wilde hij worden en dat lukte. Ruim 25 jaar toerde hij in binnen- en buitenland om op feesten en events te draaien. Maar in 2018 kwam hij tot de conclusie dat hij wat anders wilde met zijn leven. Het jachtige DJ bestaan begon hem op te breken. Jerik ging op zoek naar manieren om positiever in het leven te staan en meer rust te vinden. Vandaag de dag brengt hij regelmatig een nieuwe podcast uit op YouTube, waarin hij onderwerpen behandelt die te maken hebben met een positieve levensvisie en die ervoor zorgen dat zijn volgers een betere en gezondere mindset kunnen bereiken. Het e-book Word een betere versie van jezelf, kwam uit in 220 en is gebaseerd op de schat aan ervaring die Jerik in de afgelopen jaren heeft opgedaan met mindfulness en vergelijkbare therapieën. Hij werkt aan een online videotraining in aansluiting op zijn succesvolle boek, waarin hij de tips en therapieën van zijn boek verder wil uitwerken. Zo wil hij het succes van zijn Puur Mindset Academy verder te vergroten.

Ontdek jezelf aan de hand van zelfreflectie

Wanneer je begint te lezen in het e-book van Jerik van Nuenen word je meteen gegrepen door zijn enthousiasme. Niks zweverige vaagheden, maar concrete zaken waar je meteen mee aan de slag kunt als je jezelf een beter en vooral leuker leven gunt dan wat je nu hebt. Je wordt er gewoon nooit slechter van als je dit boek leest, je kunt er alleen maar je voordeel mee doen. De zelfreflectie geeft je inzicht in hoe je op bepaalde situaties reageert en hoe dat beter zou kunnen. Niet alleen om anderen te plezieren, maar vooral voor jezelf. De oefeningen die je krijgt aangeboden helpen je om het geleerde toe te passen in de praktijk.

Jerik van Nuenen put uit zijn eigen levenservaring

Wat Word een betere versie van Jezelf een uniek e-book maakt is dat de schrijver put uit zijn eigen levenservaring. Als DJ heeft Jerik veel meegemaakt in verschillende situaties. Zowel positieve als negatieve ervaringen hebben hem gevormd tot de persoon die hij nu is. En de positieve lessen die hij heeft geleerd wil hij nu graag delen met de lezers van zijn boek. De opdrachten die je voorgeschoteld krijgt kunnen soms best confronterend zijn, maar des te beter is het resultaat dat je uiteindelijk kunt behalen.

Vind het antwoord op belangrijke levensvragen

Word een betere versie van jezelf helpt je om het antwoord te vinden op belangrijke vragen. Niet door die antwoorden te geven, maar door je ertoe aan te zetten om die antwoorden zelf te vinden. Sta je op een kruispunt in je leven? Moet je een belangrijke keuze maken die bepalend is voor je toekomst? Dan kan de schrijver van dit e-book je de juiste handvaten geven om tot een weloverwogen keuze te komen. Een aantal belangrijke vragen staan hierbij centraal, zoals

 • Hoe denk je nu echt over jezelf?
 • Kun je wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken?
 • Wat is jouw echte passie en hoe ontdek je deze?
 • Welke vragen stel je jezelf om tot een juiste afweging te komen?
 • Hoe belangrijk is geld voor jou en hoe ga je er verstandig mee om?
 • Beschik je over de juiste mentaliteit om te bereiken wat je wilt?
 • Hoe zit het met jouw kwaliteiten en competenties?

Door dit soort vragen te stellen en natuurlijk de antwoorden op die vragen te vinden, kun je uiteindelijk komen tot een betere versie van jezelf. En dat is precies het doel wat Jerik van Nuenen samen met jou wil bereiken.

Een ideaal hulpmiddel voor zelfontplooiing

Jerik van Nuenen heeft met dit e-book een ideaal hulpmiddel op de markt gebracht waarmee je aan de slag kunt om jouw mindset zo te programmeren dat je positief in het leven staat en plezier hebt in wat je doet. Niks burn-out, niks met tegenzin iedere dag je bed uit komen om je door de dag heen te worstelen. Jij kunt met de handvaten die Jerik je geeft aan de slag om ervoor te zorgen dat je steviger in je schoenen staat en ook een tegenslag kunt opvangen als die op je pad komt. Voor dit boek heeft Jerik heel veel research gedaan en gebruik gemaakt van deskundigheid van anderen. Daardoor is deze training een compleet programma

In iets meer dan 30 stappen werk je toe naar een positieve mindset

Puur Mindset AcademyHet e-book Word een betere versie van jezelf telt 33 hoofdstukken. Elk hoofdstuk beschrijft een volgende stap naar een betere mindset. Jerik van Nuenen spoort je aan je passie te volgen en je communicatie te verbeteren. Geluk is een keuze, zo vindt hij, en geluk houdt verband met hoe je in het leven staat. Hij waarschuwt ook voor de meest voorkomende fouten die mensen maken waardoor hun streven naar geluk en positiviteit strandt. Jouw positieve mindset is ook zeker afhankelijk van de mensen waarmee je jezelf omringt en hoeveel zelfvertrouwen je ontwikkelt. Ook daar wordt aandacht aan besteed.

Leef je leven en durf risico’s te nemen

Jerik van Nuenen kiest zeker niet voor de veiligste weg. Hij laat je ook je zwakke kanten ontdekken in zijn boek. En hij spoort je aan om risico’s te nemen. Zet de stap om ontslag te nemen en voor jezelf te beginnen, doe die carrièreswitch nu het nog kan. Ook zaken in je privé leven komen aan bod. Is die relatie echt wat je wilt? Klopt het dat je geen kinderen wilt of denk je er diep van binnen toch anders over? Woon je op de plek waar je echt gelukkig bent of ligt je geluk ergens anders? Dit zijn allemaal belangrijke vragen die je jezelf moet stellen om uiteindelijk de innerlijke rust te vinden waar je naar op zoek bent.

Hoe kom je in het bezit van het e-book Word een betere versie van jezelf?

Je kunt het e-book Word een betere versie van Jezelf online bestellen. De prijs is € 37,50. Daarvoor krijg je niet alleen het e-book, maar ook nog een drietal bonus uitgaven namelijk

 • 22 Tips voor geluk
 • 20 Mindset Livehacks
 • 150 goede inspiratievragen voor inzicht in jezelf

En natuurlijk kun je je abonneren op het YouTube kanaal van Jerik van Nuenen, waar hij wekelijks een nieuwe podcast presenteert met tips en eigen ervaringen waarmee je je voordeel kunt doen.

Is het kopen van het e-book de moeite waard?

Als je graag praktische tips wilt over het bereiken van een goede mindset dan is dit e-book zeker een aanrader. De hoofdstukken zijn helder en de opdrachten die je kunt doen zijn duidelijk. Het boek heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding, zeker omdat je bij het aanschaffen ook nog 3 extra e-books van Jerik van Nuenen kunt downloaden met nog meer tips en handvaten om je leven in te richten zoals jij dat echt wilt. Omdat de schrijver put uit zijn eigen ervaringen komen zijn adviezen zeer eerlijk en betrouwbaar over. Je kunt er precies die zaken uit pikken die voor jou van toepassing en bruikbaar zijn.

Aanbieding

Puur Mindset Academy boekBen je geïnteresseerd in de Puur Mindset Academy?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 79,00 Tijdelijk € 37,50
Product: Puur Mindset Academy
Schrijver: Jerik van Nuenen

Ga naar de kortingspagina

Puur Mindset Academy

€ 37,50
9.7

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Materiaal

9.5/10

Support

9.8/10

Voordelen

 • Geeft je veel nieuwe inzichten
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Goede support

Nadelen

 • Alleen digitaal, geen fysiek boek

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie