Home » Reviews » Voor altijd jong in 12 stappen review

Voor altijd jong in 12 stappen review

Leestijd: 6 minuten

Bestaat er zoiets als de eeuwige jeugd en heeft Jesse van der velde met zijn Voor altijd jong in 12 stappen het antwoord op deze vraag? We bekijken in deze review waar het pakket uit bestaat en of de theorie achter het product klopt. Wil je weten of je Voor altijd jong moet aanschaffen, lees dan verder.

Hormonen en ouderdom

Naarmate we ouder worden verandert er van alles in ons lichaam. We voelen ons minder fit, slapen slechter en onze huid ziet er minder strak uit. Ons lichaam produceert minder groeihormonen, maar ook de hoeveelheid testosteron en melatonine nemen af. Deze drie hormonen staan bekend als anti-aging hormonen. Ze zorgen voor een goede vetverbranding, een diepe slaap en een jongere huid. Zijn deze hormonen in balans dan voel je je over het algemeen gezonder. Het klinkt dan ook logisch om de aanmaak van deze hormonen te stimuleren. Dit is precies wat Jesse van der Velde met Voor altijd jong in 12 stappen voor ogen heeft.

Wie is Jesse van der Velde

jesseBewegings- en gezondheidsgoeroe Jesse van der Velde kennen we op deze pagina van zijn kettlebell workout en vetkiller workout, maar hij heeft ook een aantal fysieke boeken op zijn naam staan. Veel van zijn programma’s zijn gebaseerd op het in balans brengen of stimuleren van bepaalde hormonen door de juiste oefeningen, voeding en levensstijl. Zo ook bij Voor altijd jong in 12 stappen. Jesse vertelt ons dat hij 9 jaar lang op zoek is geweest naar de juiste stappen voor een jonger lichaam. Hij heeft daar duizenden euro’s aan uitgegeven en zijn bevindingen uiteindelijk in het Voor altijd jong programma samengebracht.

Voor wie is Voor altijd jong

De 12 stappen zijn geschreven voor mensen die merken dat tijdens het ouder worden hun energie vermindert, ze minder goed slapen en de kilootjes er snel aankomen. Ben je het vermoeide en rimpelige gezicht in de spiegel zat en zoek je een natuurlijke verjongingskuur, dan vind je in Voor altijd jong de oplossing. Dit programma kun je volgen ongeacht je leeftijd, een gezondere levensstijl aannemen is immers nooit te laat.

Waar bestaat het pakket uit

Je een DVD-set van 3 Dvd’s thuisgestuurd waarop Jesse door middel van video’s je elke stap uitlegt. De stappen pas je stap-voor-spap in je leven toe, Je bekijkt elke week 1 video, past deze stap toe in je wekelijkse ritme en gaat dan pas verder met de volgende video. Helaas kunnen we je de 12 stappen niet verklappen maar in het stappenpakket zit bijvoorbeeld een speciale training die je hormonen een boost geeft en leer je wat gedachten met een gezonder lichaam te maken hebben. De drie Dvd’s bevatten ieder 4 stappen.

Bonussen

voor altijd jongJesse geeft graag bonussen bij zijn pakketten en doet dat deze keer ook weer. Ze wisselen steeds, maar dit moment bestaat het bonuspakket uit de volgende onderdelen.

Online pakket plus video bonussen

De video’s van de Dvd’s staan ook online en je krijgt daartoe na de bestelling direct toegang. Handig omdat je misschien niet eens een Dvd-speler hebt of graag alle stappen op elk apparaat wilt bekijken. Daarnaast vind je er onder andere een aantal interviews met experts, informatie over gezonde darmen.

8 minuten workout programma

Dit is een korte workout die je makkelijk in je dagelijkse routine inpast en bestaat uit drie 3 delen. Elk deel kost je ongeveer 8 minuten die je in een keer allemaal achter elkaar of over de hele week verdeeld kan doen. De oefeningen zijn toegespitst op vetverbranding en het stimuleren van de aanmaak van het groeihormoon.

Lidmaatschap besloten Facebookgroep

Omdat je het programma thuis doet, zonder personal trainer of groepje, krijg je toegang tot een online community, waar je je ervaringen kan delen, vragen kan stellen en motivatie vindt om door te gaan.

Is het je geld waard

Jesse heeft zijn 12 stappen zo samengesteld dat het volgen van zijn programma je haast geen tijd en moeite kost. Met een paar kleine aanpassingen in je levensstijl krijg je je hormonen weer in balans. Zijn adviezen zijn gemakkelijk toepasbaar en geven je een zo groot mogelijke verbetering van je lichamelijke gesteldheid. De Dvd’s zijn van zeer goede kwaliteit en duidelijk professioneel opgenomen. Het enthousiasme van Jess inspireert en motiveert op te doen wat hij je vertelt. Hij spreekt in duidelijke en makkelijk te volgen taal, zodat je altijd snapt wat hij bedoelt.

Word je voor altijd jong met deze 12 stappen? Dat is natuurlijk de vraag. Door een gezondere levensstijl, een betere nachtrust en gezondere voeding voel je je gegarandeerd fitter en jonger, maar of je huid er baat bij heeft dat is moeilijk te zeggen. Jesse zijn theorie is goed onderbouwd en wetenschappelijk ondervonden, dus de kans is groot dat als je zijn adviezen strikt opvolgt je van binnen en van buiten er jonger uitziet. Je moet dus wel serieus met zijn programma aan de slag willen en de veranderingen voor altijd in je dagritme doorvoeren.

Wat zeggen anderen

Voor Altijd Jong in 12 stappenAls je op Jesse zijn webpagina kijkt, maar ook op het net rondneust, vind je veel positieve ervaringen met het Voor altijd jong programma. Er zijn volgers die eindelijk van hun acne zijn afgekomen, minder overgangsklachten hebben en hun overgewicht krijt zijn geraakt. Over het algemeen voelt iedereen zich door het volgen van de 12 stappen een stuk jonger. De cursus blijkt vooral veel vrouwelijke cursisten te hebben, wat waarschijnlijk komt doordat die meer bezig zijn met een jonger uiterlijk. Dat neemt niet weg dat wij denken dat je als man ook zeker baat kan hebben met deze 12 stappen en een hormoonhuishouding die beter in balans is.

Wat vinden wij

Je krijgt dit hele pakket, de Dvd’s en de bonussen voor een kleine 37 euro, inclusief gratis bezorging. Jesse geeft ook een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Naast deze kleine uitgave heb je geen andere extra kosten. Gezonder leven kan zelfs met een klein budget, de voedingsadviezen zijn bijvoorbeeld gewoon te koop in de supermarkt. Dit programma is ook als boek te koop in de boekhandel, maar voor een paar euro’s extra krijg je bij dit Dvd-pakket al de extra bonussen erbij.

De no-nonsense aanpak van Jesse spreekt ons ook in het Voor altijd jong pakket weer aan. Een gezondere levensstijl is veel minder het volgen van een dieet, maar meer het maken van de juiste keuzes. Jesse leert je in de 12 stappen waarom je bepaalde keuzes maakt en hoe je die verandert. Daarbij kiest hij voor de natuurlijke weg en is hij absoluut tegen het slikken en spuiten van hormonen. Hij gaat voor een brede aanpak en richt zich op alle facetten van het je jonger voelen zoals gewichtsverlies, een stralende huid maar ook het effect van het hebben een goede nachtrust op je uiterlijk.

Het is duidelijk dat Jesse achter zijn stralende staat en veel tijd en moeite in de productie van zijn producten stopt.
Met het Voor altijd jong pakket krijg je een hoop nuttige informatie die direct toepasbaar is en zijn de bonussen een goede aanvulling op het stappenplan. Met de keuze voor dit pakket neem je volgens ons een grote stap in de richting van een gezondere levensstijl en een goed balans van je anti-aging hormonen.

Ga naar Voor altijd jong in 12 stappen

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie