Home » Blog » Wat zijn de mogelijkheden voor een escape room Rotterdam?

Wat zijn de mogelijkheden voor een escape room Rotterdam?

Als je op zoek bent naar een escape room Rotterdam dan heb je qua stad een goede keuze gemaakt. Hier bevinden zich rooms die je echt meenemen in een verhaal dat levensecht is. Je wordt als het ware in een horror scene gezogen en je waant je onderdeel van de beleving. Dit is een echte live experience die je niet snel zult vergeten. Ben je benieuwd er mogelijk is? Lees dan snel verder. We lichten een tipje van de sluier voor je op zonder de clou te verklappen. Wat zeker is dat jij de held kunt zijn in een griezelverhaal dat geen grenzen kent. Dus maak je klaar voor een spannend avontuur. Maar let op, want een plotwending ligt bij elke ontdekking van een stukje van de puzzel op de loer.

Thema’s escape room Rotterdam

escape room rotterdamIn escape rooms in Rotterdam zijn er verschillende bloedstollende en levensechte thema’s te boeken. Drie van deze ervaringen springen er met kop en staart bovenuit. Waarom? Dat lees je hier.

The Safe House

Ben je wel eens getuige geweest van een afrekening in de onderwereld? In escape room Rotterdam ben jij één van de belangrijkste getuigen en moet je noodgedwongen tijdelijk je heil zoeken in een safe house. Want daar ben je veilig toch? Hoe veilig dat mag je zelf ontdekken als er onverwachts op de deur geklopt wordt. Hoe red jij jezelf en lotgenoten uit deze penibele situatie? Doe iets en snel want het dreigt uit de hand te lopen.

Lab 13 in escape room Rotterdam

Je kent vast wel het verhaal van Frankenstein en zijn experimenten op mensen. Dat soort dingen gebeuren tegenwoordig niet meer, toch? Jij als speurneus ontdekt een lab waar nog steeds dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen. Op steun van defensie hoef je niet te rekenen. Die proberen het delict in de doofpot te stoppen om een Internationale ramp te voorkomen. Jij gaat ervoor en brengt de onderste steen boven met gevaar voor eigen leven. Maak je op voor avontuur met ijzingwekkende momenten en bizarre ontwikkelingen.

The Boilerroom

Ga op zoek naar een dame in een vrijwel volledig afgebrand flatgebouw bij escape room Rotterdam. Hier gebeuren wel meer rare dingen. Mensen verdwijnen en is het verlaten gebouw wel echt zo verlaten of niet? Niemand durft er meer naar binnen. Ben jij moedig genoeg om te ontdekken wat hier echt aan de hand is? Dit is niet voor watjes. Met dit thema kun je zelfs met 2 teams een wedstrijd doen tegen elkaar. Dat maakt het nog spannender en leuker.

Room 1409 in escape room Rotterdam

Heb jij wel eens gehoord van kamer 1409 in een hotel in Rotterdam. In escape room Rotterdam lijkt het wel of het daar spookt. Zou dat echt waar zijn of is het hotel uit op publiciteit? De meest mensen die inchecken checken de dag erna niet meer uit. Denk je dat jij hier nog naar buiten komt? Ontdek hoe jij samen met je team dit huiveringwekkende mysterie kunt oplossen en de waarheid boven tafel krijgt.

Woon je niet in Rotterdam? Geen probleem!  Ontdek gauw alles wat mogelijk is voor een Escaperoom Amersfoort!

Deel dit bericht op social media