Home » Affilate marketing » Wie is Jacko Meijaard?

Wie is Jacko Meijaard?

Leestijd: 5 minuten

Jacko Meijaard is eigenaar van een bedrijf genaamd Meijaard Media. Hij heeft het opgericht in 2013 en bezit een verscheidenheid aan sites. Op deze websites houdt hij zich bezig met affiliate marketing werkzaamheden in verschillende gebieden. Niet alleen doet hij dit in zijn eigen beheer, maar hij doet dit ook om andere mensen te kunnen helpen om succesvol te worden op op het gebied van affiliate marketing. In dit artikel wordt er verder ingegaan op wie Meijaard precies is en waar hij zich mee bezig houdt.

Wat is zijn achtergrond?

Jacko MeijaardMeijaard is niet alleen eigenaar van een verscheidenheid aan affiliate marketing sites, maar hij heeft ook zelf een eigen cursus ontwikkeld. In deze cursus genaamd de Affiliate Marketing Revolutie of de Internet Succes Gids, houdt hij zich bezig met affiliate marketing. Meijaard is geboren in het jaar 1991 in het mooie Zeeland, in Yerseke om precies te zijn. Als student journalistiek ontwikkelde Jacko een passie voor affiliate marketing en begon er zelfs geld mee te verdienen. Nadat hij wat vaardigheden op het gebied van affiliate marketing had ontwikkeld, wilde hij zich steeds verder ontwikkelen.

Het werken met affiliate marketing ging hem zo goed af dat hij uitgroeide van een paar euro per dag naar duizenden euro’s per dag. Daarnaast wilde hij zijn passie graag met anderen delen, zodat anderen net zo succesvol zouden kunnen worden als hij. Dit doet hij door het doceren van affiliate marketing aan mensen die daar interesse in hebben. Toen bleek dat meer mensen hier interesse in hadden, zette hij zijn ‘Internet Succes Gids’ op. Dit is een forum waarop mensen hun tips kunnen delen, vragen kunnen stellen en hun hulp aanbieden. Zo is er een inspirerend forum ontstaan voor mensen die zich bezighouden met online marketing.

Hoe is Meijaard succesvol geworden met affiliate marketing?

Meijaard is ongeveer tien jaar geleden begonnen met het werken met affiliate marketing. Op deze manier heeft hij een vermogen opgebouwd, wat hij regelmatig deelt op zijn LinkedIn pagina. Hij wil mensen hier niet jaloers mee maken, maar hij wil vooral mensen inspireren en motiveren om succesvol te worden op het gebied van affiliate marketing. Wanneer mensen zien dat hij weer een groot bedrag van wel duizenden euro’s binnenhaalt, worden zij toch getriggerd om zich te verdiepen in deze online marketing wereld. Daarnaast staat Meijaard bekend als een van de beste in affiliate marketing in Nederland, waardoor mensen hem als een voorbeeld zien en veel van hem willen leren. Dit doet hij vooral in het trainingsprogramma dat hij heeft opgezet, genaamd de 10K club.

Waar houdt Meijaard zich mee bezig?

internet succes gidsNadat Jacko Meijaard begonnen is met affiliate marketing, werd hij de eigenaar van de Internet Succes Gids en de Afilliate Marketing Revolutie. Door podcasts te maken en berichten te delen op de Internet Succes Gids, heeft hij een grote community bij elkaar gebracht. Deze affiliate marketing community bestaat uit wel 7.500 deelnemers. Bovendien heeft hij zich niet volledig gericht op het doceren van mensen, maar hij houdt zich zelf ook nog bezig met het in praktijk brengen van affiliate marketing. Op deze manier verdient hij geld met het doceren van mensen én het zelf uitvoeren van affliate marketing.

Wat houdt de 10K Club van Meijaard precies in?

In het trainingsprogramma van Jacko Meijaard houdt hij zich bezig met het begeleiden van een bepaald aantal deelnemers om succes te boeken met affiliate marketing. Hij doet dit door samen met hen te kijken hoe zij een goed inkomen kunnen verkrijgen van wel duizenden euro’s per maand. Doordat je privé getraind wordt door Meijaard gedurende een lange periode, kun je vertrouwen op een zeer goede en professionele training. Hij wordt namelijk niet voor niets beschouwd als de beste afffiliate marketing professional van heel Nederland.

Doordat Meijaard is begonnen met deze 10K club, hebben al vele mensen succes kunnen boeken met affiliate marketing. Het is lastig om te beginnen in deze online marketing wereld, wanneer je niet precies weet wat het inhoudt en geen idee hebt van wat voor stappen je kunt maken. Daarom kunnen mensen die interesse hebben in begeleiding, zich aanmelden bij de 10K club. Wellicht dat zij geselecteerd worden door Meijaard en zijn team, waardoor zij privéles van hem kunnen krijgen.

De training van Meijaard is niet voor iedereen weggelegd. Dat komt doordat er alleen maar mensen mee mogen doen aan de training die daadwerkelijk gemotiveerd genoeg zijn om er helemaal voor te gaan. Dit betekent dat zij vol willen houden totdat zij daadwerkelijk duizenden euro’s per maand kunnen verdienen met affiliate marketing. Het doel is dat de mensen uiteindelijk een bedrag van tien duizend euro per maand zullen verdienen. Veel mensen verdienen in een paar maanden tijd al grote bedragen, waardoor ze al minder hoeven te gaan werken. Dit klinkt erg goed, waardoor veel mensen deel willen nemen aan dit het trainingprogramma van Meijaard. Doordat er zoveel vraag is naar de 10K club, heeft Meijaard een event opgezet waarop hij om de zoveel tijd zijn ervaringen deelt en trainingen aanbiedt.

Wat is het Jacko Meijaard Forum?

internetsuccesgids forumHet forum van Jacko Meijaard is gelanceerd op de site van de Internet Succes Gids. Doordat niet iedereen hier berichten op kan plaatsen, is het forum zeer interessant voor mensen die serieus geïnteresseerd zijn in de affiliate marketing cursus van Meijaard. Het forum is erg succesvol, want er worden iedere dag meerdere berichten op geplaatst. Daarnaast kun je er inspiratie en motivatie vinden van verschillende leden.

Het forum is zo’n groot succes, omdat er allemaal mensen op terechtkomen die meer geld willen verdienen en succesvol willen worden in de online marketing. Zij kunnen elkaar helpen, maar ook inspireren en motiveren. Op deze manier is er een forum gecreëerd waarop mensen met dezelfde interesse op een hoog niveau kunnen sparren. Daarnaast is het forum zeer up-to-date, zodat er snel een reactie komt op een gestelde vraag. Ook kan het voorkomen dat iemand al eens dezelfde vraag heeft gesteld, waardoor je gemakkelijk een antwoord kunt krijgen op je vraag. Dit zijn allemaal voordelen van het forum van gelijkgestemden.

Meijaard zijn forum is zeer bekend in de online wereld en er wordt actief gebruik van gemaakt. Ook is het een van de populairste forums op het gebied van affiliate marketing. Dit maakt het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan het forum wanneer je interesse hebt in de online marketing wereld.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie, ook wel AMR genoemd?

affiliate marketing revolutie cursus

Niet alleen heeft Meijaard een forum opgezet, maar hij heeft ook een cursus over affiliate marketing gecreëerd. Deze cursus heet ‘de Affiliate Marketing Revolutie’, maar wordt ook wel AMR genoemd. Aan de hand van de trainingen wordt je begeleid met je werkzaamheden op het gebied van affiliate marketing. Niet alleen wordt er door middel van filmpjes precies uitgelegd welke stappen je moet ondernemen, maar Meijaard deelt ook zijn eigen ervaring. Dit maakt het mogelijk om exact dezelfde stappen te ondernemen als dat Jacko Meijaard heeft gedaan. Natuurlijk is het wel belangrijk at je zelf een geschikte branche vindt om in te werken en dat je weet waar je interesse ligt, voordat je hiermee aan de slag gaat. Toch is de kans groot dat je succes boekt wanneer je aan de slag gaat met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Wil je meer weten over affiliate marketing? Lees dan ook ons artikel “Hoe begin je met affiliate marketing“.

Ga naar de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie